Optreden buikdanseres

Boek buikdanseres Leana voor stijlvol entertainment, optioneel showgroep of live muziek.
Buikdanseres Leana voor stijlvol entertainment

 

Wat kunt u verwachten en wat zijn de mogelijkheden?

 Geroemd performer Leana maakt uw feest onvergetelijk! Voor stijlvol entertainment kunt u Leana boeken voor bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals of theater. Wervelende sluierdansen, spannende drumsolo’s of interactie met het publiek is allemaal mogelijk. Het optreden wordt altijd aangepast aan de doelgroep en het concept van het feest. Groepsoptredens zijn ook mogelijk, deze worden door Group Arabesque o.l.v. Leana verzorgt. Heeft u een Arabische band ingehuurd? Leana danst ook op live muziek!

 

Hieronder vindt u verschillende opties die te boeken zijn. Zit uw optie er niet bij, dan is een op maat gemaakt optreden altijd mogelijk.

 


Optie 1One beautiful Bellydance performance Leana

Deze show is perfect als u uw gasten aangenaam wilt verrassen met een kort maar krachtig optreden. De show bestaat uit een wervelende dans met de sluier, vrolijke stokkendans (folkore) met aansluitend een typisch Egyptische dans waarbij eventueel de gasten mee kunnen doen. De show eindigt met een spectaculiare drumsolo dans door Leana. Uiteraard wordt de hele show gedanst in een professioneel buikdanskostuum.

Vanaf 160,- euro exclusief BTW en reiskosten.

 

Optie 2Two beautiful Bellydance performances Leana

Deze show is de perfect als u uw gasten aangenaam wilt verrassen en tegelijkertijd wilt laten kennismaken met het gevarieerde repetoire van Egyptische buikdans. De show bestaat uit een samengesteld programma van wervelende dansen met de sluier (bij genoeg ruimte worden de Isis Wings gebruikt), vrolijke folklore dansen uit Upper-Egypt, Khaliji dans uit Saudi Arabie, spectaculaire drumsolo dans en eventueel interactie met publiek. Leana heeft kennis van dans uit verschillende culturen en dus zijn bv Iraanse Bandari, Libanese Dabke, Turks Romaanse dans aanvragen ook welkom!

Uiteraard worden beide sets afgewisseld met twee prachtige buikdanskostuums.

Vanaf €250,- euro exclusief BTW en reiskosten.

 

Optie 3Beautiful performances by Leana & Group Arabesque

Wilt u meer afwisseling en een uitgebreide show dan kunt u naast een solo optreden door Leana, Group Arabesque boeken. Group Arabesque bestaat uit 6 danseressen o.l.v. Leana, die in formatie, groep, duo en solo in 1 set zullen dansen. Dit zorgt voor snelle kostuumwisselingen en een prachtig afwisselende show. De set en invulling van het optreden wordt in overleg met de klant samengesteld.

Vanaf €400,- exclusief BTW en reiskosten

Optie 4 – Bellydancer and live music

Mocht u live muziek bij uw evenement willen, dan raad ik Liwa Habib & band aan. Deze Arabische 5 koppige band gegarandeerd een feestje! Voor prijsopgave kunt u contact opnemen via het e-mail adres.

Voor meer informatie stuurt u (vrijblijvend) een e-mail naar: info@artofbellydance.nl

Promofilm Leana
Promofilm Group Arabesque

 IMG_8999 (2)1