Vrijgezellenworkshop

Vrijgezellen workshop buikdansen voor vrouwen

‘Wat een unieke ervaring tijdens het vrijgezellenfeest: een workshop buikdansen! Een echte aanrader’!

‘Mijn eerste cursus buikdans zit erop en ik heb genoten van alle lessen. Leuke ontspannen manier van lesgeven door een leuke aardige juf.
Buikdans is goed voor het zelfvertrouwen en je vrouw zijn!. Een aanrader voor elke vrouw.
Leana… dank je wel en tot op de tweede buikdans cursus’

Hallo Leana,
wat hebben wij een super leuk vrijgezellenfeestje gehad.
Leuke dans om te proberen en super leuk om in de outfit van het buikdansen te mogen dansen. Ons aanstaande bruidje heeft niks anders gedaan dan stralen!
Voor andere mensen die twijfelen: Hou je van dansen? Wil je wat nieuws proberen? Ga lekker buikdansen! Je leert het in een erg gemakkelijke sfeer!

buikdans workshop

buikdans workshop

Deze actieve en gezellige workshop is speciaal voor gemaakt om iemand in het zonnetje te zetten, zoals bijvoorbeeld een jarige of aanstaande (vrouw). Leana zorgt voor prachtige professionele buikdanskleding voor de aanstaande of jarige en neemt heupsjaaltjes, rokken en topjes mee voor de rest van de vrouwen (afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers). We beginnen met een korte inleiding, waarnaar de warming-up volgt. Wanneer de spieren warm zijn, beginnen we met het aanleren van een aantal typische buikdanspassen. Het is ook mogelijk om een kleine choreografie te leren. Na de korte cooling-down volgt een spetterende einddans door Leana! De aanstaande krijgt een CD met de gebruikte muziek mee naar huis.

Duur: 75 minuten

Kosten: €100,- euro (particulier)

Dit bedrag is inclusief: 21% BTW, gebruik buikdansrokken voor alle deelnemers, heupsjaaltjes voor alle deelnemers, buikdanstopjes voor alle deelnemers, compleet professioneel kostuum voor de jarige/aanstaande, CD met buikdansmuziek voor de jarige/aanstaande, kort optreden door Leana.

Dit bedrag is exclusief: Reiskosten (bij workshops buiten Groningen). Deze prijs is in principe ook exclusief danszaal (ong 10,- euro), Eventueel kan een ruime woonkamer ook geschikt zijn.