Prijzen

Prijzen buikdans en Bellyfit lessen jan – maart 2018 in Groningen, Leeuwarden en Norg.

In de onderstaande tabel vind je alle cursusprijzen. Zoek je een proefles of losse lesprijs, scrol dan door naar onderen. Het is mogelijk om gespreid te betalen, mits er een heel seizoen wordt geboekt. Bij het volgen van 2 cursussen uit het bovenstaande blokje binnen 1 seizoen ontvang je een kortingsprijs van 10%!

Je bent ALTIJD welkom om een proefles te volgen, hieronder vindt je de prijzen:

 

Vrijblijvend en instroom daarna is altijd mogelijk. Bij instroom wordt het resterende bedrag verrekend.

Wat is het verschil tussen een proefles en losse les? Een proefles is eenmalig, daarna kan je kiezen of je instroomt of niet. Een losse les is voor leerlingen die bijvoorbeeld onregelmatig werken en af en toe een les willen volgen.

Locaties:

Kolder en Ko, Timpweg 3 in Groningen

Burmaniastraat 2 in Leeuwarden

Bewegingscentrum Norg, Eenerstraat 52a

Opgave en betaling voor de lessen in Norg gaat NIET via Art of Bellydance maar via Kervansaray: dus info@kervanseray.nl of hannekevanbrakel@me.com en 06 12126329  betaling op: NL73RABO0325131198 t.n.v. de kervansaray.

 

 

aanmelden-300x143

Kortingen en voorwaarden

  • Boek je 2 cursussen binnen 1 seizoen, dan ontvang je 10% korting op de gehele cursusprijs!
  • Het is ook mogelijk om te pinnen, bij een bedrag hoger dan 50,- euro wordt er 1,4% kosten in rekening gebracht.
  • Betalingen worden gedaan voor aanvang van de eerste les van het seizoen op  IBAN: NL26TRIO0338678271 op naam van Art of Bellydance, o.v.v. je naam, leslocatie en soort les.
  • Bij inschrijving gaat de deelnemer akkoord met de algemene voorwaarden van Art of Bellydance.
  • Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.
  • Inhalen en afmelden?
    • Een gemiste les kan max. 2x binnen het seizoen worden ingehaald mits tijdige afmelding (voor 16:00 uur per sms of e-mail).
    • Een gemiste les buikdans/Bellyfit les kan worden ingehaald bij een buikdansles OF Bellyfit les op een andere locatie of niveau bij Leana. Graag van te voren aangeven wanneer je wilt inhalen. Inhalen kan max. 2 keer binnen het seizoen.