Welcome!

Op deze website vind je informatie over optredens, buikdanslessen, Bellyfitlessen (+ nieuwe Bellyfit Sage lessen!), technieklessen voor buikdans, gevorderden buikdanslessen, privé-lessen en meer. Mocht je nog vragen hebben, laat het me gerust weten. Tot dan(s)!

Buikdanseres Leana

'Mijn liefde voor deze dans begon oorspronkelijk door de combinatie van prachtige muziek en de kracht en vrouwelijkheid die de danseres uitstraalde. Tegenwoordig ook in het samen zijn, de zelfontplooiing als danseres en als vrouw, het creëren, doceren… De mogelijkheden zijn oneindig'.

Welkom op de website van Leana & Dansschool Art of Bellydance

Van gezelligheid, een sterk en soepel lichaam tot podiumkunst..


Docente Leana:

Van buikdans tot holistische fitness voor vrouwen, voor ieder wat wils!

read more

Nieuws!!!!

i.v.m. de zwangerschap van Leana zullen er geen lessen tussen aug - dec 2016 plaatsvinden. Wel worden er vervangende buikdans en Bellyfit lessen aangeboden door 3 gastdocenten! Boekingen voor optredens en workshops kunnen ook nog worden gedaan, deze worden dan door een collega uitgevoerd. Tot augustus zijn er nog steeds lessen (Buikdans, Bellyfit en Bellyfit Sage), optredens en workshops te boeken. Ook staat er nog een zomerfeest en zomercursus op het programma. Tot dan(s)! For English website, click the English flag below.

read more
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates